Reisaccessoires

Reisaccessoires zijn onmisbaar voor de avontuurlijke reiziger. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken tijdens een reis en die het reizen een stuk comfortabeler maken. Reisaccessoires kunnen variëren van een reiskussen tot een powerbank en van een universele reisadapter tot een toilettas. Lees hier waar je allemaal rekening mee moet houden.

Kleine klassieke wekker – Kikkerland
Bekijk
Opvouwbare leesbril – Kikkerland
Bekijk
Kikkerland – Flexibele telefoonhouder
Bekijk
Kikkerland – Flexibele tablethouder
Bekijk
Kikkerland – Bed opbergzak
Bekijk
Kikkerland – Baardverzorging set
Bekijk
Kikkerland – Oplaadbaar leeslampje
Bekijk
Kikkerland – IBed tablethouder
Bekijk
Celly telefoon clutch Venere
Bekijk
Celly documenthouder Venere
Bekijk
Celly universele kaarthouder
Bekijk
Celly documenthouder
Bekijk
Celly telefoon kaarthouder Duomo
Bekijk
Toilettas – ANWB
Bekijk
Human Nature – Tasje opvouwbaar
Bekijk
Autolader 3 x USB – Xtorm
Bekijk
Toilettas – ANWB
Bekijk
ANWB – Dynamo zaklamp
Bekijk
AutoStyle Comfortline Nekkussen met geïntegreerde Hoodie - G
Bekijk
ANWB bagageweger
Bekijk
ANWB Vliegtuigsokken
Bekijk
ANWB Reisdompelaar
Bekijk
ANWB Reisportefeuille
Bekijk
ANWB Kabelorganizer
Bekijk

Welke accessoires zijn belangrijk bij elke reis?

Er zijn een aantal accessoires die belangrijk zijn bij elke reis. Zo is een goede kwaliteit reiskoffer of backpack essentieel voor het veilig opbergen van jouw spullen. Daarnaast is een reiskussen, oordopjes en een slaapmasker handig voor lange vluchten of busreizen. Een universele reisadapter is onmisbaar voor het opladen van al jouw elektronische apparaten. Ook kan een kleine EHBO-kit en een waterfles altijd van pas komen tijdens het reizen.

Waar moet je op letten bij aanschaf van reisaccessoires?

Bij de aanschaf van reisaccessoires zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het accessoire. Kies voor accessoires die van goede kwaliteit zijn, zodat ze lang meegaan en niet snel kapot gaan. Daarnaast is het handig om te kiezen voor lichtgewicht en compacte accessoires, zodat ze weinig ruimte innemen in jouw koffer of backpack. Ook is het goed je te verdiepen in de reis die je gaat maken, zodat je de juiste spullen koopt en geen onhandige gadgets bij je draagt die je niet nodig hebt.

Kwaliteit boven kwantiteit, zeker op reis

Het is verleidelijk om veel verschillende reisaccessoires aan te schaffen voor jouw reis. Echter, kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, zeker op reis. Het is beter om te investeren in enkele goede kwaliteit accessoires die lang meegaan en goed van pas komen tijdens jouw reis, dan om veel goedkopere items aan te schaffen die snel kapot gaan of weinig toegevoegde waarde hebben.