Over de Outdoorexpert

Al van jongs af aan zijn wij gepassioneerd door reizen en de natuur. We herinneren ons nog goed de vakanties die we met de ouders deden, waarbij we altijd gingen kamperen en wandelen in de bergen. Deze ervaringen hebben ons gevormd en onze liefde voor backpacken en outdoor activiteiten aangewakkerd.

Sindsdien hebben we vele bestemmingen bezocht en avonturen beleefd, zowel in binnen- als buitenland. We hebben gehiket in Zwitserland, gezwommen in meren in Canada en door jungles getrokken in Thailand. Elke keer opnieuw was het een geweldige ervaring die we graag met anderen wil delen.

Als backpackers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om goede informatie te hebben over je bestemming en je uitrusting. Op deze blog delen we daarom niet alleen onze eigen reisverhalen, maar ook handige tips en adviezen over alles wat met backpacken en outdoor activiteiten te maken heeft. Van de beste wandelroutes en kampeerplekken tot de juiste uitrusting en het plannen van je reis.

Of je nu een ervaren backpacker bent of net begint met outdoor activiteiten, op deze website vind je alles wat je nodig hebt om je volgende reis tot een succes te maken. Dus pak je rugzak, trek je wandelschoenen aan en laten we samen op avontuur gaan!

Ons Team van backpack experts

Nikkie van Hagen
Azië expert
Pieter Schoenmakers
Afrika expert
Thomas van Voorden
Amerika expert
Davíd Noir
Europa & Oceanië expert